top of page

EnChroma

El daltonisme és una dificultat per distingir els colors, especialment qualsevol color que contingui el vermell o el verd, tals com el lila, el rosa, el taronja i altres.

A la retina, hi ha un tres tipus de cèl-lules, la funció de les quals és interpretar i diferenciar els tres colors bàsics: el vermell, el verd i el blau. 

Pot ser que falti el receptor d´un color o que aquest no sigui prou sensible. El resultat és que la persona daltònica no  pot distingir amb facilitat  certs colors o tons.

Aquesta alteració és molt més habitual en homes. Un 8% dels homes i 0,41% de les dones distingeixen malament el verd i el vermell i perceben una gamma limitada de tons.

Per compensar aquest problema, els filtres òptics EnChroma separen cada color per tal que els daltònics puguin diferenciar cada tonalitat i percebre els color més vius, nítids i clars, típicament en 15 minuts.

Les ulleres funcionen  en un 80% dels casos. Les lents es poden graduar tant en visió llunyana com en progressius. Existeixen unes lents especials per a interiors i exteriors. Els filtres EnChroma estan basats en ciència i en anys d´investigació i desenvolupament.

Tal com veu un daltònic
Tal com veu un daltònic 2
bottom of page